Om Virksomheden

Jimmy Damgaard Entreprenør & Aut. Kloakmester ApS er et firma, som tilbyder seriøst og kvalitetsbevidst arbejde.

Jeg er uddannet anlægstruktør. Anlægstruktøruddannelsen indebærer, at man udlæres i alt indenfor entreprenørarbejde, kloakarbejde og belægningsarbejde. Jeg har kloakmesterautoritationen, så opgaven kan gøres helt færdig indenfor denne brance.

På denne baggrund har jeg valgt at starte JD Entreprenør og Kloakmester op den 1. oktober 2007. Skal der udføres kloakarbejde, har jeg den helt rigtige løsning, til den rigtige pris.

Alle former for entreprenør-, kloakering, jord og belægningsarbejde samt mindre støbearbejdsopgaver udføres. Både nyanlæg og renoveringer. Derudover udfører jeg forsikringsskader, levere diverse jord og sten, og når det bliver vinter, kan jeg fjerne Deres sne fra indkørslen og fortov.

Jeg har stor interesse for, hvad der sker indenfor klimaområdet. Derfor er jeg som noget nyt, begyndt at udføre regnbede, regnvenlig indkørsel, regnlaguner og genbrug af regnvand.

Jeg leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.Jeg udfører alt arbejde for såvel private som professionelle bygherre.

Jeg prioriterer god service og højt kvalitetsniveau. Da det er mester selv, der udfører alle opgaver, er der de bedste muligheder for at reducere fejl og misforståelser til et absolut minimum. Derfor kan De trykt overlade næste opgave til mig, da jeg ikke er tilfreds, før kunden selv er det.

Entreprenør & Kloakmester ApS J. Damgaard


Logo - Entreprenør & Kloakmester ApS J. Damgaard
Check Icon

Kvalitetssikring

Check Icon

Total entreprise

Check Icon

Forsikringsskader

Check Icon

Kvalitetssikring

Check Icon

Total entreprise

Check Icon

Forsikringsskader


Programmeret og hosted af nordicweb